<< AddiTionaL InFormATioNS---> Are TheSe InforMaTions OnLy FoR MeN ??? >>

Flyer at my wiper..

Back view..(*Itu title bah....kihkhihkih...matailah)

Front view..*Jangan risau, sepa mau order, ada numbur telipon tu nah kana bagi dalam tu karatas hahaha

Full page view... (Please click image to enlarge--->cua kamu baca yang paling bawah...wekekekek)

Hehehe...Found this flyer at my car's wiper...Didn't realize it at first cos I thought it was like other flyers such as Money Loan, Advertisements, Product Promotions and etc...Normally I just take and throw it, but this time I don't know why I take it and read it also hahaha...After saw and read some of the text at the front page, suddenly I laughed loudly...then I turn to the back page and again I laughed loudly...My colleague just stared at me without blinking..muahahaha..*Napa ko ging...takut nampak sa katawa tiba2...wekekekeke....I'm not crazy bah...hehehe...Actually the flyer are about products for sexual activity...*Don't misunderstood me arhh...hehehe...I mean products that will help you to improve your "performance/s" at night with your wife and etc...kahkahkahkaha...There's a phrase written at that flyer that really made me laugh...hahahahahhahaa...ok oK, I just write it down here, I don't know how can I categorize this phrase, whether Motto, poem or what so ever..You all just think about it lah kio...kihkhihkih..here we go :-

"Oh suamiku, kenapalah Kereta, Rumah, Telefon Bimbit bersilih-ganti kau boleh guna? Kau boleh bayar ansuran kereta, bayar sewa rumah, boleh beli prepaid. Tapi untuk "Batang Zakar" mu kau tak jaga & tak pernah servis? Kenapa "kedekut" bab jaga "Nyawa" mu dan "Nyawa" ku juga ini
/?... (Please refer to the last image and click it to enlarge..You will see this phrase at the end of those text.)

Bobby said :- Aiseyman, pa macam wekekekeke...ada sesiap "tercabar" "Nyawa" nya kah? muahahahahaha.....Jangan risau, ada juga tu numbur telipon dia sono tu wekekekeke....

14 Person has expressed his thoughts, Now you turn guys!

  1. This comment has been removed by the author.
  2. paling lucu ni cerita. Bab yang paling lucu. "Nyawa mu dan Nyawa ku juga ini". haaaa... haaaa. kau ada beli lah ni kan bobby... ini kali lah dia bilang c Bobby.,.... haa..haa

  3. Hahahaha... What a story Bob..!

    Sikarang ni macam2 jak teknik iklan ni... tapi yg tiak suka tu, dorang lah yg kasih kutur bandar tu..!

    Bah kalau ada sepa2 yg 'nyawa' tu kurang.. pura2 lah cari2 tu numbur talipon iklan ni..!

  4. wakakakaaaa ehh lucu lahh...tp mau juga ni penulis, pandai guna kata2 buat org baca wakakaaa

  5. Mahapson---->hahahaha...kau ini bro...tedalah sa bili....belum sesuai lagi abis bulum kahwin...wekekekekeke...bro, ko jgn lupa salin numbur dia arhhhhhh...mana tau ko memerlukan len kali wekekekekekekkeke

    Johnny J ----->hahahahaha...bah gaman ko kasih promote...manatau ada "Duit" kupi dari itu owner kalo ko kasih promote hahaha

    Lumis--->jgn ko katawa sana...tuuuunaaa di atas ada untuk perempuan...rm 50.00 jak tu hahahahaha...pa lagi lumis muahahahha

  6. Macam-macam ada... wkakaka...

  7. newton--->hahahahaha....jadi??? ko nda mau kah hahahaha

  8. gidong---->Napa butak? ada apa2 yang sa bulih bantu hehehehe

  9. lol! on marketing point of view. the slogan actually quite CREATIVE. hahaha!

  10. ITS ONLY FOR YOU...hahahaha

  11. Daniel Ng----->weekekekeke...yalor..I think they "convinced" me to read their flyer muahahaha

    Xigorx---->gundul, ko lah yang paling sesuai pakai nie wakakakakkaa

  12. haha!

    salam ziarah. this is my 1st time ziarah ur blog. a nice blog indeed.

    i suggest jangan try benda2 tuh. entah hape2 bahan dia pakai tatau hehe!

    nak tau camner nak jaga? senang je bro.
    1.seminggu bersenam 2-3 kali
    2.pagi2 slalu minum air kosong
    3.kurangkan merokok.

    tu jee... trust me.

    :)

  13. wan hussin---->hahahaha...tu sekadar iklan menyerikan blog je hehehehe...tak beli pun hahahaa..Wan, bab senam 2,3 kali seminggu tu...ermmm senaman tang mane tu kehkehkehkehke